Η κουζίνα μας
Φαγητό & Απόλαυση
Ας δούμε πρώτα με ποιο τρόπο θα ζουν Θα φροντίζουν για την τροφή , το κρασί ,τα ρούχα και τα υποδήματα τους Θα τρέφονται με αλεύρι από κριθάρι και σιτάρι Θα έχουν τα εδέσματα τους αλάτι, ελιές και τυρί Θα μαγειρεύουν βολβούς και αλλά λαχανικά όπως κάνουν και τωρα στην επαρχία Θα απολαμβάνουν επιδόρπια, σύκα, ρεβίθια και φασόλια και θα πίνουν με μετρό το κρασί τους Και με τέτοια ειρηνική και υγιεινή ζωή σίγουρα θα ζήσουν πολλά χρόνια και θα μεταδώσουν αυτόν τον τρόπο ζωής και στα παιδιά τους Σωκράτης
Το παρελθόν είναι παρόν και πλουτίζει αυτή την μοναδικού κάλλους περιοχή της Ελλάδος,
με εικόνες, χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις μοναδικές και εύγεστες!
Αυτές τις γεύσεις που οι ”συνταγές” και τα ”μυστικά” τους καταγράφηκαν και παρουσιάζονται στο Remezzo
από τον Γιώργο και την Άννα φτιαγμένες με αγνά παραδοσιακά υλικά της
Ελληνικής γης και της θάλασσας με σύγχρονες πινελιές μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας προσφέροντας πραγματικά γευστικά αριστουργήματα
που όμως στηρίζονται σε απλά αγνά υλικά, σε καθαρές, λιτές και υγιεινές μεσογειακές γεύσεις!
Απολαύσετε λοιπόν τον δημιουργικό γαστρονομικό πολιτισμό του Remezzo
και την μοναδική του θεά και ατμόσφαιρα διπλά στη θάλασσα στο λιμάνι της Χάλκης !